Tornar enrere

Reconeixement al nostre tècnic Oscar Garrido

10/02/2023
El nostre tècnic de Plana Fàbrega Barcelona, Oscar Garrido va ser guardonat amb la concessió d'una Menció Honorífica Especial, pel seu reconeixement a la seva actuació i col·laboració amb les Forces i els Cossos de Seguretat, especialment amb el Cos Nacional de Policia. Va ajudar en una investigació de la Guardia Civil sobre intercanvi de drogues que feien en un aparcament on portem el Manteniment de CCTV. Gràcies a les diverses intervencions, i recuperacions d’imatges van poder trobar a les persones sospitoses.

Aquest reconeixement es va lliurar en el transcurs de l’acte institucional que, amb motiu de la celebració del DIA DE LA SEGURETAT PRIVADA 2022 que va tenir lloc el passat 1 de desembre en l’Auditori Procornellà. 

La XVIII edició del Dia de la Seguretat Privada a Barcelona es va celebrar amb el lema “Està per ajudar-te, respecta-li”. L'acte va ser presidit per la delegada de Govern de Catalunya, el subdelegat a Barcelona, el cap superior de la policia a Catalunya i el general cap de la VII Zona de la Guàrdia Civil.

En aquest esdeveniment es van premiar dos-cents setanta-quatre professionals de la seguretat, que en el transcurs del darrer any, han destacat per un singular comportament com a professionals i de col·laboració amb els organismes i forces de Seguretat de l'Estat.

Altres accions condecorades han estat heroïcitats com a rescats de perills en què els mateixos vigilants de seguretat han arribat a posar en perill les seves vides, o accions de primers auxilis que han salvat vides.




Uneix-te a la nostra Newsletter
Subscriu-te al nostre blog
Rep els nous posts al teu correu
Nou comentari
Codi de verificació
reload
 Tornar enrere