Tornar enrere

Plana Fàbrega va participar a l'Acte "La teva empresa, el nostre futur"

13/11/2023
El dimecres dia 8 de novembre, Plana Fābrega va participar a l'Acte "La teva empresa, el nostre futur", tenia com a objectiu afavorir la incorporació de talent inclusiu a les organitzacions empresarials, incorporant joves d'entorns desafavorits com a aprenents dins projectes de FPO Dual, amb la idea de contractar-los a plantilla o bé dotar-los d'una experiència real que els permeti incorporar-se a qualsevol empresa del sector.

La “Xarxa Joves Barcelona” va organitzar aquesta jornada, especialment adreçada a empreses i entitats socials al “Convent per a Joves de Barcelona Activa (BCN)”, per compartir experiències i bones pràctiques que millorin la inclusió en el món laboral d'aquests joves. Per part de Plana Fābrega van participar com a ponents Jacint Gutiérrez i Mauri Poveda, gerents de Plana Fàbrega Vic i Plana Fàbrega Servei Tècnic respectivament.

Durant la trobada, empreses, entre les quals Plana Fābrega i entitats van parlar dels seus casos d'èxit i de com ha estat possible assolir-lo. Hi va haver el testimoni dels joves que han fet aquest “programa de formació Dual” (treball a l'empresa + estudis), com els de Sekhou Sylla, un jove que a través de la Fundació Adsis ha realitzat el seu aprenentatge com a aprenent, treballant a l'empresa Plana Fābrega Vic de la mà del seu gerent Jacint Gutierrez i que en acabar-les ha estat contractat com a tècnic de contra incendis.

Plana Fābrega a Vic, Sabadell, Terrassa, Manresa i Barcelona estan actualment col·laborant activament en aquest projecte de la mà de Fundació Adsis, amb la idea que acollint i/o contractant persones en situació de vulnerabilitat social col·laborem, en la mesura de les nostres possibilitats, a formar una cadena de valor que ajudi a construir un món millor, més solidari, divers i inclusiu.





Uneix-te a la nostra Newsletter
Subscriu-te al nostre blog
Rep els nous posts al teu correu
Nou comentari
Codi de verificació
reload
 Tornar enrere