Tornar enrere

Plana Fabrega Madrid estuvo presente en la 65 Cóctel Cena de APIEM

02/10/2023
Plana Fabrega Madrid va estar present al 65 Còctel Sopar d'APIEM, on prop de 400 persones es van reunir el 29 de setembre passat a la Reial Fàbrica de Tapissos per fer realitat el lema del 65 Còctel Sopar d'APIEM: «La vida és una sèrie de moments per celebrar. Celebra ara, celebra sovint i celebra en gran».

Els assistents van gaudir d'una gran nit on els esperava un photocall molt especial amb un sofà estil chester i un neó colorit amb el logotip d'APIEM, que seria el preludi de tot el que s'esperava en les següents hores.

Després de gaudir d'una recepció de begudes mentre els convidats es van poder saludar, es va donar pas al Mestre de Cerimònies molt especial: Álvaro Merino, speaker Internacional especialitzat en coaching esportiu, que va ser el responsable d'activar el talent dels presents a través de les seves reflexions banyades d'humor.

Els següents a intervenir van ser el president d'APIEM, Àngel Bonet, que va agrair la seva presència a tots els presents i va destacar la feina i la col·laboració de l'associació amb altres institucions per fer de la instal·lació un sector cada cop amb més representativitat. Ángel Bonet també va demanar a la resta de membres de la seva Junta Directiva que pugessin a l'escenari per viure aquell moment amb ell.

Tot seguit, la vicepresidenta d'APIEMAlicia Perea, i la directora General, Desireé Fraile, van repassar les fites de l'associació durant aquest darrer any en què s'ha augmentat progressivament el nombre d'altes noves d'empreses associades i s'han multiplicat per dos les gestions del Servei Tècnic. De la mateixa manera, van agrair a les empreses patrocinadores el suport per poder celebrar l'esdeveniment.

Cap a les 21:00 començava el còctel que un any més ha estat a càrrec del servei de restauració del Puchero de Plata; alta cuina internacional que combina el millor de la gastronomia nacional i el millor de la Mediterrània. Durant el còctel, a més, es va poder fer ús del fotomató on els convidats es van fer fotos creatives i entretingudes i se les van emportar impreses a casa com a record d'aquesta celebració i per tancament final es va gaudir de Música disc actual per ballar, cantar i deixar-se portar per la perfecta fusió dels estils musicals més contagiosos de l'actualitat
.



Uneix-te a la nostra Newsletter
Subscriu-te al nostre blog
Rep els nous posts al teu correu
Nou comentari
Codi de verificació
reload
 Tornar enrere